Tre anbefalte massører i Stavanger

iStock_000000271699Medium

Trenger du massasje i Stavanger? Da har du ganske mange alternativer, med over 30 registrerte foretak som driver med massasje i landets oljehovedstad. Variasjonen av ulike massører er også svært god, enten du er på utkikk etter en klassisk massasje for å løse opp muskulaturen, eller en heftig idrettsmassasje for å forebygge/lindre skader. Eller kanskje har du mer sansen for det eksotiske, og ønsker en asiatisk eller thai-inspirert massasje? Vi skal hjelpe deg med å vise deg tre anbefalte massører i Stavanger.

Hvilken type massasje ønsker du?

Før du i det hele tatt bestemmer deg for hvor du skal oppsøke massasje, så anbefaler vi at du velger deg ut en «type» massasje først. En klassisk massasje er en massasje der man har som formål om å løse opp i muskler og ledd, og behøver ikke nødvendigvis å være noe man bestiller fordi man har en diagnose. En klassisk massasje vil være behagelig, og kan hjelpe på plager som stiv nakke og stive ledd, samtidig som de fleste vil synes at behandlingen i seg selv er god. En sportsmassør derimot vil jobbe på spesifikke punkter av kroppen din der du sliter med skader, som først og fremst kommer av idrett eller heftig aktivitet. Og så har man typiske asiatiske massasjer, som minner mye om klassiske, men som har en annen fremgangsmåte. For eksempel ved en thai-massasje vil massøren bruke mye av sin egen kroppsvekt under selve massasjen, og selve aromaen og atmosfæren spiller en stor rolle. Vi skal nå vise deg tre anbefalte massører i Stavanger innenfor hver sin sjanger.

Vaulen Kiropraktorklinikk

IMG_0115Vaulen Kiropraktorklinikk er en sentralliggende tverrfaglig klinikk som ligger i praktisk avstand mellom Stavanger og Sandnes.

Klinikkens hovedområde er altså kiropraktikk, men i flere år har de også tilbydd massasje. Klinikkens massør heter Hanna Birna Sigurdbjørnsdottir og i tillegg til å være massør utdanner han seg innenfor muskelterapi. Følgelig kan du være sikker på at du får en massasje som er både behagelig og nyttig for kroppen din. Hos klinikken tilbys varierte behandlinger, som klassisk massasje, triggerpunktsmassasje og idrettsmassasje. Selv om kiropraktikk og massasje er nokså forskjellige behandlinger, så henger de på mange områder også sammen. Følgelig kan det være greit å legge samtlige behandlinger til Vaulen Kiropraktorklinikk. Bestill massasje / massør i Stavanger

Stavanger idrettsklinikk

Driver du aktivt med idrett og sport, og sliter med skader eller lidelser i forbindelse med det? Da kan en tur til en idrettsmassør være en meget god idé. I Stavanger er det Stavanger idrettsklinikk som er det naturlige førstevalget, og som er en av våre tre anbefalte massører i Stavanger. Klinikken tilbyr en rekke ulike behandlinger for idrettsskader og slitasje, der sportsmassasje er en viktig del av dette. En slik behandling anbefales for de som ønsker å bli tatt «litt hardt i», og som tåler røff behandling av musklene. Det kan være nyttig både for å forebygge skader, men også for å gi maksimal ytelse under din neste treningsøkt. Klinikken har jobbet med mange kjente idrettsprofiler i Stavanger-området.

Wan Sabai Thai Massage

Vil du ha en eksotisk massasje inspirert av Østen og Thailand, så er Wan Sabai Thai Massage trolig det beste alternativet i Stavanger. Med en snittsum på 4,6 av 5 mulige basert på 6 vurderinger fra tidligere kunder gjennom Google, er det umulig å ikke ta med denne klinikken på en oversikt over anbefalte massører i Stavanger. Her får du en behagelig massasje der omgivelsene og atmosfæren er like viktig som selve kroppsarbeidet. En slik behandling er spesielt bra for deg som vil redusere stresset i hverdagen.